Lakberendezői együttműködés: kényelmes és stílusos bútorok egészítették ki az otthont

közzétéve: 2021. október 08., péntekBlog

A közelmúltban üzletünknek lehetősége nyílt egy igazán izgalmas projektben való részvételre egy dél-magyarországi újépítésű kétszintes család ház bútorainak és kiegészítőinek beszerzése által. Az egyéni vásárlók kiszolgálása mellett széleskörű termékkínálatunkkal örömmel vállalunk együttműködéseket lakberendezőkkel és belsőépítészekkel otthonok, irodák, szálláshelyek és egyéb közületek berendezésére egyaránt.

A megrendelők, egy kétgyermekes házaspár Szilágyiné Krisztinát - Kriszta Art bízták meg új otthonuk belsőépítészeti kialakításával. Nagy öröm, hogy üzletünk hozzájárulhatott egy család otthonának megalkotásához az ülő- és étkezőgarnitúra, az üvegasztal, a szőnyegek és a függönyök, továbbá a különféle kiegészítők beszerzése által. A projekt a Szép Házak magazin 2021/5-ös számában is megjelent az Összehangolt csapatjáték című cikkben.  

Fontos szempont volt, hogy a bútorok megjelenésben és funkcióban egyaránt harmonizáljanak a kialakított modern és letisztult designnal, valamint még otthonosabbá és komfortosabbá tegyék a tereket. A házban egyedileg tervezett bútorok is találhatók, melyek mellé kínálatunkból számos szériabútort sikerült választani, hiszen ezek is rugalmasan az egyedi igényekre szabhatók széles stílus- és anyagválasztékuknak köszönhetően.

A földszinten található terek hangulatát az elegáns márványmintás, magasfényű burkolat határozza meg. A melegségérzet fokozására így a nappaliba egy kényelmes sarokgarnitúra került, melyet a megfelelő szövetválasztással könnyen a színvilághoz igazíthattunk. Mivel elemekből építhető, így a garnitúra nagyságát is a rendelkezésre álló térhez mérten lehetett kiválasztani.

Az étkezőbe egy nagy, kihúzható asztal és az azt körülvevő fotelszerű székek kerültek kínálatunkból, melyek egyszerre kínálnak elegendő helyet és páratlan kényelmet. A fa és a szövet színei szintén a térrel egységes stílust képviselnek, melyet a konyhapultnál elhelyezett bárszékeknél is megtalálhatunk.

A nagyobb, hangsúlyosabb bútordarabok mellett azonban a kiegészítők szerepét sem hanyagolhatjuk el: a szőnyegek, a függönyök és a különféle díszítőelemek teszik teljessé a hangulatot és a látványt.

Amennyiben lakberendezőként vagy belsőépítészként kívánna együttműködni velünk, szeretettel várjuk megkeresését a szilagyibutor@szilagyibutor.hu e-mail címen vagy a 06-77/423-017-es telefonszámon! 

 

Az elkészült otthont bemutató videó az alábbi linken érhető el: 

https://www.facebook.com/watch/?v=575690313390232

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem