AKCIÓS BÚTOR
és MATRAC
AJÁNLATAINK

Rendkívüli matrac akció!

MATRAC AKCIÓNK nem csak egy napra szól: rendkívüli, 20%-os kedvezményt adunk minden Best Dream matracra és fedőmatracra egészen 2022. december 17-ig!

 

Több mint 20-féle típus érhető el: például hideghab, memóriahab, latex- és kókuszrétegekkel rendelkező, továbbá táskarugós matracok is.

 

Bármely, akár egyedi méret vásárlása esetén is jár a kedvezmény a kiváló minőségű magyar márka, a Best Dream matracaira.

 

Prémium és ortopédikus modellek is akár 10 év garanciával üzletünkben Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt! 

 

 

Az én otthonom katalógus

Teremtsen a lakásból otthont katalógusunk termékeivel!

Alakítsa a háló-, gyerek- és dolgozószobát, a nappalit, a konyhát és az étkezőt saját stílusa szerint: ágyak, matracok, ülőgarnitúrák, szekrénysorok és gardróbok, székek és asztalok, és további bútordarabok is megtalálhatók a kínálatban.  

 

A katalógus a képre vagy ide kattintva megtekinthető! 

 

 

Megérkeztek új klímamatracaink, próbálja ki Ön is!

A Lineanatura kínálatában kiváló nedvesség- és hőelvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatok, újgenerációs hideghabok és memóriahabok is megjelentek, amelyek a megfelelő átszellőzés mellett hatékony felületi hőelvezetést, ezáltal optimális alvási hőmérsékletet is biztosítanak.

 

Szeretettel várjuk Önöket Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt, segítünk megtalálni az igényeiknek megfelelő matracot! 

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem