Adatkezelési szabályzat

Jelen oldalon megismerkedhet a PW CMS weboldalak adatkezelési irányelveivel, és megtudhatja, hogy ez hogy érinti Önt.

Rövid verzió

  • Ezek a weboldalak névtelenül rögzítik az Ön látogatásait, és hogy milyen oldalakat tekintett meg.
  • Pár 3. fél, mint a Facebook és Twitter is tudomást szerezhet az oldalon tett látogatásáról, ha használja a szolgáltatásaikat. Ezeket mi nem tudjuk kontrollálni, nem gondoljuk, hogy ebből bármilyen hátránya is származna.
  • Ha bejelentkezik egy PW CMS weboldalra, gondoskodunk a megadott információk biztonságos tárolásáról, és nem osztjuk meg másokkal az Ön kifejezett kérése nélkül.
  • Sosem adjuk ki az adatait 3. félnek.

Ezek a legfontosabb pontok. További részletekért olvassa tovább.

Látogatások mérése

Weboldalaink mérik a látogatásokat. Ezek a mérések arra vonatkoznak, hogy melyik oldalakat tekintette meg, honnan érkezett az adott honlapra és még egy pár alap információt a böngészéshez használt eszközről. Ezek az adatok névtelenül kerülnek rögzítésre - tehát nem tudjuk, hogy Ön kicsoda; mi csak annyit tudunk, hogy valaki megnyitotta a weboldalt.

Az így gyűjtött információk segítenek a weboldal tulajdonosainknak megtudni, weboldaluk mely részei népszerűbbek, hogy érkeznek a látogatók a weboldalaikra és így tovább. Mint a legtöbb weboldal esetében, ügyfeleink ezeket az információkat weboldaluk jobbá tételéhez használják fel.

Pár PW CMS weboldal esetleg használhatja a Google Analytics szolgáltatását. További információért olvassa el a Google Analytics adatkezelési irányelveit és letiltásának lehetőségét.

Facebook, Twitter és egyéb közösségi hálózatok

Ezek a szolgáltatók közösségi gombokat és további lehetőségeket biztosítanak a weboldal tulajdonosok számára - mint például a "Tetszik" és a "Tweet" gombok.

Ehhez mi beillesztjük az általuk biztosított kódot a weboldalakba, melyek felett nincs kontrollunk. A gombjaik működéséhez általában szükséges, hogy tudják be van-e jelentkezve a közösségi oldalra: például a Facebook ezt ki is jelzi "x a barátaid közül kedveli ezt". Ezekhez az információkhoz nekünk nincs hozzáférésünk, és befolyásolni sem tudjuk a működésüket.

A közösségi hálózatok tehát tudhatják, hogy jelenleg ezt az oldalt böngészi, ha használja a szolgáltatásukat. Szigorú adatkezelési szabályzataik miatt, ez a legtöbb felhasználó számára nem ad aggodalomra okot.

Ha bejelentkezel egy szolgáltatás használatához

Mikor regisztrál egy PW CMS weboldalon valamilyen szolgáltatás igénybevételéhez - akár díjköteles akár nem - speciális személyes adatokat rögzítünk Önről, mint például név, e-mail cím, stb.

Továbbá információkat gyűjtünk és raktározunk a szolgáltatásaink használatáról, hogy később még jobb felhasználói élményt nyújtsanak. Például nyomon követjük milyen lehetőségekkel élnek szívesebben a látogatók.

E-mailek

Bizonyos esetekben értesítő és visszaigazoló e-maileket küldhetünk a megadott e-mail címre a PW CMS weboldalak szolgáltatásainak (például válaszoltak a hozzászólására) használatához, vagy hogy Ön kifejezetten kérte (például feliratkozik a hírlevélre). Ezt a fajta kapcsolattartást Ön bármikor leállíthatja.

Ezek a személyes adatok sosem kerülnek 3. fél részére átadásra, kivéve ha az adott weboldal szolgáltatásához elengedhetetlen ezen adatok megosztása a külső szolgáltatást végző 3. féllel.

Az Adatkezelési Nyilatkozat módosítása

Jelen nyilatkozatot időről időre frissíthetjük a technológia fejlődésével. Ön bármikor megtekintheti ezt az oldalt a legfrissebb verzió eléréséhez.

Kérdése van?

Ha bármi kérdése lenne jelen adatkezelési nyilatkozattal kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot

 

A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem