Alváspercek 2020 15 - Prémium alvás, prémium matracon

közzétéve: 2020. április 17., péntekBlog

Alvásszakértőként már 25 éve segítünk megtalálni a tökéletes matracot vásárlóink számára. Nagyon fontos, hogy az egyéni szükségleteinknek megfelelő matracot találjunk, hiszen életünk jelentős részét alvással töltjük, melynek minősége egész életmódunkra kihat. Mivel a matracokat körülbelül 8-10 évente cseréljük, megéri egy kicsivel többet áldozni rájuk és prémium kategóriát választani.

A mai adásban a magyar gyártású Best Dream márka Cashmere HD elnevezésű matracát mutatjuk be:

5da9d8503aa65.png

  • A levehető és tisztítható Cashmere huzatnak köszönhetően különlegesen lágy tapintású felülettel rendelkezik, remek hőérzetet biztosít hidegben és hőségben egyaránt.
  • A matracon oldalszellőző járat is, ahol a matrac keresztmetszete át tud szellőzni.
  • A matrac kényelmét a belső magszerkezet adja, mely tökéletesen leköveti a gerinc vonalát és ergonomikusan alátámasztja azt, valamint egyenletes testsúlyelosztást biztosít.5da9d85fb6f3f.png

Még több információ a bemutatott matracról: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/matracok/best-dream-matracok/premium-matracok/cashmere-hd.html

Szeretettel várjuk Önöket Alvásstúdiónkban Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt, ismerjék meg kínálatunkat és találják meg álmaik matracát nálunk! 

Weboldalunkon is átböngészhetik matrackínálatunkat: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/matracok.html

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem