Alváspercek 2020 27 - Hűsítő matracok érkeztek! Minta matracok most FÉLÁRON!

közzétéve: 2020. július 09., csütörtökBlog

 

Végre megérkeztek új matracaink! A Lineanatura kínálatában kiváló nedvesség- és hőelvezető tulajdonságokkal bíró matrachuzatok, újgenerációs hideghabok és memóriahabok is megjelentek, amelyek a megfelelő átszellőzés mellett hatékony felületi hőelvezetést, ezáltal optimális alvási hőmérsékletet is biztosítanak. Igazi felüdülést hoznak a forró napokra és éjszakákra!

Azonban nemcsak a Coolgel matracok számítanak újdonságnak, hiszen a teljes Bio-Textima kollekció egy kis ráncfelvarráson esett át.  A már jól ismert kényelmet és ergonómiai kialakítást megőrizve újítást történt a szellőzőszövetet, a lecipzározható felületet és a huzatsteppelést illetően is.

 

A matracok többféle huzattal is rendelhetők:

  • Silver Protect: ezüstionokkal készült, amely megakadályozza a baktériumok, gombák és vírusok szaporodását, inaktiválja azokat. A test által termelt nedvességet is képes elvezetni, valamint kiváló hőszabályozó képességgel is bír.
  • Sanitized: az antimikrobiális kezeléssel készült matrachuzat meggátolja a baktériumok, penészgombák, atkák és algák terjedését és szaporodását, megakadályozza a nemkívánatos szagok és foltok kialakulását. Bőrgyógyászatilag tesztelt, 100% bőrbarát és antiallergén.
  • Tencel: növényi rost alapú anyagának köszönhetően optimális bőr- és alvásklímát teremt, valamint szálai természetes módon gondoskodnak a nedvesség-elvezetésről is, megakadályozzák a baktériumok növekedését.  
  • Smart Clima: ez a bőrbarát és antiallergén huzat dinamikusan reagál a test hőjére, hűtési funkciója csak akkor aktiválódik, ha a test közvetlen környezetében forróság és pára jelentkezik.

Az új matracok megérkezése azt is jelenti, hogy az előző széria bemutató matracait 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg, csak a készlet erejéig!

 

Szeretettel várjuk Önöket Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt, próbálják ki és találják meg a tökéletes matracot nálunk!

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem