Alváspercek 2020 24 - Beszéljünk az ALVÁSKLÍMÁRÓL!

közzétéve: 2020. június 19., péntekBlog


Mielőtt még rátérnénk aktuális témánkra, bemutatunk egy frissen érkezett bonellrugós sarokülőt, amely:

  • igazán praktikus méretű: 2,6 x 1,9 méteres,
  • ágyazható,
  • hatalmas ágyneműtartóval rendelkezik,
  • a szövet mellett még a cérnavarrás színe is kiválasztható,
  • a tépőzárral rögzíthető párnákat elvéve heverőként is használható.

0619.jpeg

És térjünk át heti témánkra, az alvásklímára!

A nyári időszakban az egyik legfontosabb téma, hogy jó legyen az alvásklímánk. A közeljövőben érkeznek új Bio-Textima és Lineanatura bemutatómatracaink, melyeknél rengeteg újítás gondoskodik a komfortos alvásról. A jól bevált terméktulajdonságok, mint például a belső szerkezet és összetétel megmaradnak, azonban a fekvőfelületi textíliákon számos új megoldás várható.

Különleges klímaszálakkal készülnek, lesz olyan matracszövet is, melyet nanotechnológiás bevonattal látnak el, így a hőérzet jó pár fokkal alacsonyabb lesz. Ráadásul olyan Coolgel habrétegre vannak rásteppelve a textíliák, melyek már tapintásra is hűvösebb érzetet adnak. A megfelelő alvásklíma beállításához természetesen a matracon felül a lepedő, a takaró, az ágynemű és a hálóruha anyagának kiválasztása is fontos.

Alvásstúdiónkban személyesen is szeretettel várjuk Önöket, segítünk megtalálni a tökéletes alvásklíma kialakításához szükséges termékeket.  A szóbeli tájékoztatás mellett egy praktikus kiadvánnyal is tudunk szolgálni, amely az alváskutatás szempontjaiból is megközelíti a témát és sok hasznos tanácsot ad az alvás minőségének javításához. 

Facebookon is megtalálhatók vagyunk: https://www.facebook.com/szilagyibutor

 
Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem