Tökéletes komfort otthon: ülőgarnitúrák, jakuzzik és masszázsmedencék, ágyak és matracok

közzétéve: 2022. augusztus 09., keddBlog

 

Legyen otthonunk a kedvenc úticélunk: így tehetjük még komfortosabbá! 

Az elmúlt évek megmutatták, mennyire fontos, hogy otthon olyan környezet várjon minket, ahol megpihenhetünk és feltöltődhetünk. Ehhez mutatunk most tippeket: a szabadidőnk kényelmes eltöltését segítő ülőgarnitúrák, a pihenést megkoronázó masszázsmedencék és jakuzzik, valamint a minőségi alvást biztosító matracok és ágyak segítségével.

 

1. A komfortos nappalok és nappalik kulcsa: kényelmes és praktikus ülőgarnitúrák az egyéni igényekre igazítva

Otthonunk központi helye, a családi és baráti összejövetelek fontos helyszíne a nappali, melyet egy tökéletes ülőgarnitúra tehet igazán ideális környezetté. Ahány ház, annyi szokás és természetesen annyiféle stílus és helykapacitás: megfontolt döntést kíván, hogy méretében és megjelenésében egyaránt passzoló ülőalkalmatosságot válasszunk.

Termékeinket magas fokú variálhatóság jellemzi, nézzük, milyen szempontok alapján szabhatjuk saját vagy ügyfeleink igényeire az ülőalkalmatosságokat!

 

Helykapacitás

A különféle termékcsaládok elemeit szabadon variálhatjuk, így a sarokülők, kanapék és fotelek terén is számos lehetőség és összeállítás közül választhatunk, hogy a lehető legoptimálisabban használjuk és egészítsük ki a rendelkezésre álló teret.

A sarokülők között L- és U-alakú, kisebb és nagyobb modellek egyaránt képviseltetik magukat, melyek kisebb alapterületű vagy nagyobb, összefüggő térrel rendelkező otthonokhoz is illeszkednek. Az L-alakúaknál érdemes megvizsgálni, hogy a jobbos vagy balos kivitel lenne praktikusabb választás, nehogy emiatt ne tudjuk kinyitni egy szekrény vagy vitrin ajtaját, esetleg ne lássuk megfelelően a TV-t. Az üzletünkben elérhető sarokülők jobbos vagy balos verzióban is megrendelhetők, így emiatt már nem kell aggódni vagy átrendezni a meglévő bútorokat.

Anyag és megjelenés

Nincs is annál bosszantóbb, mint megtalálni a tökéletesnek tűnő ülőalkalmatosságot, majd rájönni, hogy színe vagy anyaga nem illik az otthonunk stílusához. Az üzletünkben elérhető termékeket az egyedi rendelések alapján készítik el, így több száz kárpitminta alapján választható ki a legszimpatikusabb anyag és szín. 

Magas kopásállóságú szövetek és bőrök egyaránt elérhetők, és akár vízzel tisztítható vagy háziállatbarát tulajdonságokkal bíró kárpitot is kérhetünk. A textúrák is nagy számban képviseltetik magukat a bársonyosan puhától kezdve a robusztusabb tapintású anyagokig.

A külső megjelenés mellett azonban a belbecs is fontos, hideg- vagy memóriahab, illetve rugós ülő- és fekvőfelületű modellek is elérhetők a különféle komfortérzetek kedvelői számára.

Funkciók

Az ülőgarnitúrákat funkcióik alapján is megvizsgálhatjuk, hogy azok minél inkább megfeleljenek életmódunknak, elvárásainknak.

Az ágyazhatóság és az ágyneműtartó jelentősen megnöveli a fekvőfelületet és a tárolókapacitást, ami különösen hasznos, ha gyakran használnánk vendégágyként vagy pihenés közben nagyobb helyre vágyunk, sőt bizonyos termékcsaládoknál a karfa alá rejtett tárolódobozt is találhatunk. 

Az állítható beülőmélység igazán népszerű megoldás, hiszen ezáltal a különböző magasságú személyek is kényelmesen kucorodhatnak a kanapéra, sőt magunk számára is többféle kényelmes testhelyzetet biztosíthatunk, így például tévénézéshez vagy olvasáshoz is megtalálhatjuk a legjobb pozíciót.

Az állítható háttámla és karfa szintén méltán népszerű a komfortérzet fokozására, melyek segítségével gyorsan a saját igényeink szerint módosíthatjuk az ülőbútort.

A lábtartó és dönthető háttámla is a közkedvelt funkciók közé tartoznak, nincs is jobb, mint kényelmesen feltett lábakkal megpihenni, amit mechanikus és elektromos relax funkcióval rendelkező fotelekben is megtehetünk. Ráadásul a foteleken kívül a moduláris, azaz elemekből építhető termékcsaládoknál akár egy sarokülőt is felruházhatunk ezzel a tulajdonsággal.

Bemutatótermünkben számos különböző sarokülőt, kanapét és fotelt próbálhatnak ki és tesztelhetik a különféle funkciókat, hogy megtalálják az elvárásaikhoz leginkább illeszkedő verziót.

 

2. Wellness otthon? Bármikor!

Egy romantikus este a nagy Ő-vel, családi kikapcsolódás, baráti összejövetel? Emelje magasabb szintre a közös élményeket és feltöltődést! Izgalmas újdonságokkal várjuk vásárlóinkat, hiszen a Monaco SPA kiemelkedő minőségű masszázsmedencéivel és jakuzzijaival bővült kínálatunk, melyekkel bármikor wellness napokat tarthatunk otthonunk kényelmében.

A jakuzzik és masszázsmedencék nemcsak a lazításban, hanem még egészségünk megőrzésében is segítenek, hiszen a víz felhajtóereje és a vízsugarak enyhítik a napjainkban igen gyakori hátfájásos tüneteket, ellazítják az izmokat. A wellness élmény a napi stressz leküzdésében is segítségünkre van, melynek köszönhetően újult erővel nézhetünk szembe a kihívásokkal. Sőt a masszírozó sugarak által keltett buborékokkal való masszírozás kalória- és testzsírégető.

A kínálatban egyaránt találhatunk bel- és kültéren telepíthető és használható termékeket - 3, 4, 5, 6, és 8 személyes verziókban is. Egyes modellek színterápiával, beépített ózongenerátorral, Bluetooth-hangrendszerrel  és még több különleges funkcióval gondoskodnak a gondtalan kikapcsolódásról. Az akril kádtest, a medenceszoknya és a szigetelt tető színét is igen széles palettáról választhatjuk ki, hogy a wellness részleg megjelenésben is illeszkedjen otthonunk adottságaihoz. Ráadásul a gazdag formavilágú termékek beépíthető és szabadon álló verzióban is több méretben elérhetők.  

 

 

3. A sikeres napok titka a jó alvás, a sikeres matracválasztásé pedig a próba!

Nem vagyunk egyformák, így szükségleteink is eltérők: a matracválasztásnál többek között életkorunk, testsúlyunk, alvási pozíciónk  és egészségi állapotunk is jelentős szerepet játszik.

Vásárlás előtt mindenképpen érdemes kipróbálni, tesztelni az adott típust, hiszen számos anyag és felépítés közül választhatjuk ki az igényeinknek legmegfelelőbbet: többek között táskarugós, hideghab, memóriahab, latex és kókusz rétegeket tartalmazó termékekkel is találkozhatunk, de például a megfelelő alvásklímáról gondoskodó újgerenciós, hűsítő anyagokkal elérhető matracokat is választhatunk. Alvásstúdiónkban a Best Dream, a Bio-Textima és a Lineanatura minőségi matracait, fedőmatracait próbálhatják ki, melyeket a standard méretek mellett akár egyedi méretekben is megrendelhetnek.

A megfelelő matrac megtalálása mellett az ágy sem elhanyagolható, a hálószobánkat tökéletesen kiegészíthetjük a választható formavilágú és szövetű kárpitos ágyakkal. A stílusos megjelenés mellett praktikus funkciók is jellemzik őket: a hatalmas ágyneműtartókkal jelentősen megnövelhetjük a hálószobai tárolókapacitást, egyes modellet pedig állítható háttámlákkal, beépített éjjeliszekrénnyel,  tárolórekeszekkel és pamlagokkal szabhatunk igényeinkre. Igazi idillt alakíthatunk ki velük a hálószobában, mely tökéletes helyszíne lehet az olvasásnak, tévézésnek és nem utolsósorban a minőségi, pihentető alvásnak. Az ágyak többféle méretű fekvőfelülettel és széles szövet- vagy bőrválasztékkal érhetők el, melyek közül számos bemutatódarab szintén megtekinthető, kipróbálható üzletünkben.

 

A saját részre vásárlók mellett a lakberendezőket és belsőépítészeket is szeretettel és széles termékválasztékkal várjuk üzletünkben Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt!

 

Szeretettel várjuk megkereséseiket telefonon és e-mailben egyaránt:

06-77/423-017

szilagyibutor@szilagyibutor.hu

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem