Alváspercek 2022/15 – Milyen matracot vegyek? II. rész

közzétéve: 2022. április 28., csütörtökBlog

 

Üzletünk lakberendezési áruházként és Alvásstúdióként működik, így kínálatunkban egyaránt megtalálhatók ülőgarnitúrák, elemes bútorok, asztalok, székek, kiegészítők, valamint ágyak, matracok és alvással kapcsolatos további termékek is.

A mai videóban a múlt heti témát folytatva a matracok magszerkezeteinek bemutatását láthatják. Számos különféle kialakítással találkozhatunk, a bemutatott Shapemax Ergo például hideghab és vékony kókusz rétegekből épül fel, melyet vágott felületű organikus habréteg tesz még kényelmesebbé egy középkemény fekhelyet nyújtva.  

A táskarugós matracok esetében akár több száz, egyesével csomagolt kis rugó gondoskodik a testkövetésről és megfelelő alátámasztásról (például Calypso matracunk esetében is). A rugós matracok fekvőfelülete lehet többek között hideghab, latex vagy akár memóriahab is.

A kimondottan kemény matracoknál, mint amilyen a Sirius Maxi elnevezésű is, nagy nyomáson préselt hullámkókuszréteg biztosítja az alátámasztást, így akár nagyobb testsúlyhoz is alkalmasak.

Arra is mutatunk példát az Infinity Next matrac segítségével, hogy a matrac két oldala a kialakításának köszönhetően keményebb és lágyabb is lehet.

Matracainkról weboldalunkon még több információt találhatnak, továbbá üzletünkben Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt pedig közel 30-féle típust is kipróbálhatnak és bármely, akár egyedi méretben is megrendelhetik őket. 

https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/matracok.html

https://www.facebook.com/szilagyibutor/

https://www.instagram.com/szilagyibutor/

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem