Alváspercek 2022/1 - Aludjon nagyon jól 2022-ben is!

közzétéve: 2022. január 07., péntekBlog

 

Boldog Új Évet és jó alvást kívánunk 2022-re is! Idén is szeretettel várjuk Önöket Alvásstúdiónkban, ahol számos különféle ágyat, ágyrácsot, matracot és egyéb, az alvást még pihentetőbbé tevő terméket találhatnak.

A jó alvás alapja a jó matrac, melynek kiválasztásánál kényelem, a testfelépítés és az alvási szokások egyaránt kiemelt fontosságúak, ezért üzletünkben rengeteg különféle felépítésű, összetételű matracot próbálhatnak ki személyesen is, hogy az igényeiknek legmegfelelőbbet választhassák.

A matracokat higiéniai szempontból nézve érdemes kb. 10 évente lecserélni, hiszen az évek alatt a testünkről rákerülő verejték és a por hozzájárul a poratkák és egyéb élősködők elszaporodásához. A könnyebb tisztítás érdekében matracaink többsége lecipzárolható huzattal rendelkezik, illetve ezek a különféle anyagokból készült huzatok antibakteriális, antiallergén tulajdonságokkal is bírnak.

Nézzenek szét nálunk Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt, ahol elemes bútorok, ülőgarnitúrák és még sok más is várja Önöket!

https://www.facebook.com/szilagyibutor/

https://www.instagram.com/szilagyibutor/

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem