Alváspercek 2020 34 - Alvás nélkül nincs egészség!

közzétéve: 2020. szeptember 04., péntekBlog

Egy kis újdonság: röviden bemutatjuk a Bergen bútorcsaládot. Ez egy gyönyörű fahatású, különleges íves megoldásokkal készült termékcsalád, amely a variálható elemeknek köszönhetően a nappaliba és a hálószobába is kiváló választás lehet.

De beszéljünk az ALVÁSról is! 

Sok kutatás bizonyította, hogy az alvásmegvonás hosszú- és rövidtávon is rossz hatással van a mentális és fizikai egészségre egyaránt, így szervezetünk számára nagyon fontos a jó minőségű és megfelelő mennyiségű alvás biztosítása. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő alvási környezet kialakítása. A jó ágy ismérve, hogy a matrac megfelel a komfortigényünknek, legyen az kemény, középkemény vagy puha felület, valamint kellő alátámasztást nyújtson a testsúlyunkhoz igazodva. 

A matracok mára már hatalmas választékban elérhetők felépítésben, matracszövetben egyaránt, de mi segítünk kiigazodni. 27 év tapasztalatával, a legjobb tudásunk szerint segítünk megtalálni az Önök számára legjobb alvást biztosító termékeket!

2020. szeptember 5. és 13. között zárva tartunk. De szeptember 14-e, hétfőtől újra szeretettel várjuk Önöket Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt minden hétköznap 9-17 óra és szombatonként 9-12 óra között. 

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem