Alváspercek 2020 25 - A hűsítő alvás titka

közzétéve: 2020. június 26., péntekBlog

 

Ma is főként az alvás témájával fogunk foglalkozni, azonban előtte egy kis betekintést mutatunk további termékválasztékunkba. Üzletünk egyik különlegessége, hogy a nálunk elérhető különféle ülőalkalmatosságokat – például székeket, bárszékeket – is személyre szabhatják, számos forma, szövet, kárpit, sőt még a favázak közül is választhatnak. 

 

Most pedig nézzünk, hogy alakítható ki a megfelelő alvásklíma!

Megérkezett az igazi nyár, és a forró nyári éjszakák sokaknak okoznak gondot az alvással. Télen a fázékonyságot könnyebb kiküszöbölni a megfelelő ágynemű vagy akár hosszú pizsama használatával, azonban nyáron nagyobb problémát okoz a megfelelő alvásklíma kialakítása. Erre válaszul a Best Dream és a Bio-Textima matrackínálatában idén nagy hangsúlyt kapnak azok az anyagok, melyek kiválóan képesek szabályozni a hőmérsékletet és nyáron is gondoskodnak a pihentető alvásról.

Már nagyon várjuk, hogy bemutató matracaink megérkezzenek és meg is tudjuk mutatni, illetve vásárlóink is ki tudják próbálni ezeket a remek hőszabályozó anyagú termékeket.

Üzletünkben szeretettel várjuk az érdeklődőket, legyen szó a tökéletes ágynemű vagy matrac kiválasztásáról, személyre szabott tanácsokkal és termékajánlással segítünk. És természetesen lakberendezési termékeink, bútoraink is széles választékben állnak rendelkezésükre!  

 

Alvásstúdiónk termékei: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio.html

Ízelítő lakberendezési választékunkból: https://szilagyibutor.hu/lakberendezes.html

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/szilagyibutor/ 

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem