Alváspercek 2021/5 - A matrac próbája a fekvés!

közzétéve: 2021. február 04., csütörtökBlog

Ahogy a korábbi Alváspercek során is említettük, a jó alvást is az alapoktól kell kezdeni. Az ágyakhoz üzletünkben többféle ágyrácsot is találhatnak: alap farugós, vállzónában állítható keménységű, valamint emelhető fej- és lábrészű (akár motoros kivitelben is) rácsok is jelen vannak kínálatunkban.  

Nagyon fontos, hogy a matracválasztásnál az életkorunkat, testalkatunkat és alvási szokásainkat is vegyük figyelembe, és vásárlás előtt próbáljuk is ki a matracot!

Vásárlóink között nagy népszerűségnek örvendenek az arany középutat képviselő középkemény matracok. A videóban részletesen bemutatjuk a Bio-Textima márka Shapemax Ergo matracát: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/matracok/bio-textima-matracok/hideghab-matracok-biotextima/tradition-line-shapemax-ergo-biogreen-hideghab-fekvofeluletu-matrac.html

A Shapemax Ergo egy középkemény, kókuszrost merevítőréteggel rendelkező organikus habból készült matrac, mely kiváló gerincalátámasztást biztosít, különleges kialakítású bordázott felülete pedig tökéletesen illeszkedik a testhez.

Tartsanak velünk jövő héten is, további alvástippekkel várjuk Önöket! Próbálják ki matracainkat és találják meg a tökéletes alvást biztosító termékeket üzletünkben Kiskunhalason, a Széchenyi u. 108. szám alatt!

Matrackínálatunk weboldalunkon is megtekinthető:

https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/matracok.html  

https://www.facebook.com/szilagyibutor/

https://www.instagram.com/szilagyibutor/

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem