Alváspercek 2021/4 – Hogyan válasszuk ki a tökéletes matracot?

közzétéve: 2021. január 28., csütörtökAlváspercek

A mai Alváspercekben tovább vizsgáljuk a jó alvás titkát, melyről az előző alkalommal is szó volt:

https://www.youtube.com/watch?v=3fq1pxlIPZ4 

Az ágy elhelyezéséhez válasszuk a hálószoba lehető legcsendesebb részét, valamint érdemes akár felméretni is a helyiséget, hogy találhatók-e alatta Hartmann zónák, vízerek és ennek megfelelően berendezni.

A jó alvás esetén is az alapoktól kell kezdeni építkezni, tehát ha kiválasztottuk a megfelelő ágyat és az elhelyezését, a matrac fontosságáról se feledkezzünk meg.

A tökéletes matrac kiválasztásánál számos szempontot figyelembe kell venni: az életkor és az egészségügyi állapot, a fekvőhelyzet és az alvási szokások, a testfelépítés, a testsúly és a magasság mind-mind olyan tényezők, amelyek befolyásolják a matrac tulajdonságaira (típus, összetétel, terhelhetőség, stb.) vonatkozó igényeket. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt próbáljuk ki a matracot, feküdjünk rá, hiszen csak így tudjuk eldönteni, hogy fekvéskor megfelelő alátámasztást és kényelmet nyújt-e!

Próbálják ki és találják meg a tökéletes matracot üzletünkben, szeretettel várjuk Önöket matracok és további alváshoz szükséges termékek – például matracvédők, párnák, takarók – széles választékával! 

Forgalmazott matracainkról bővebb információt találhatnak weboldalunkon is: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio.html

 

https://www.facebook.com/szilagyibutor/

https://www.instagram.com/szilagyibutor/

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem