Alváspercek 2020 16 - Prémium párnán, prémium alvás!

közzétéve: 2020. április 24., péntekAlváspercek

A múlt héten már említettük a prémium alvás és matracok témáját: https://www.youtube.com/watch?v=z-Ri9X8iw18&t=10s 

De a matracon túl a párna is nagyon fontos a jó alváshoz!

Oldalt és háton alvás esetében anatómiailag nagy jelentőségű, hogy olyan párnát válasszunk, amely megfelelően tartja és támasztja fejünket. Erre a különféle szilikon- és memóriahabos párnák a kiválóan alkalmasak, a mai adásban róluk lesz szó. 
 

Best Dream Bio Soya párnák:

A speciálisan kialakított SOYA párnákat 100%-ban természetes szója növényi olajjal itattak át. A szövet különleges alapanyagok, úgy mint szén, ezüst és szója felhasználásával készült, 100% antiallergén tulajdonságú.

Kétféle kivitelben elérhető, hagyományos és egy hullám formájú verzióban is:

A párnákhoz ajándék textiltáska is jár, hogy bárhová magunkkal vihessük a szép álmok és maximális kényelem érdekében!

 

Best Dream Memory Gel párnák:

A SoftGel sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti kb. 1,5 °C-kal az érintkező felület hőmérsékletét, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. Ezek a párnák is kétféle változatban érhetők el:

 

Best Dream Bio Moore párna:

Az alacsonyabb párnát kedvelőknek sem kell nélkülözniük a memóriahabos párnák kényelmét. A huzatban található probiotikumok és antibakteriális hatóanyagok megakadályozzák a penész és poratka kialakulását, ezáltal fenntartja a szövet egészséges tiszta állapotát.

 

Még hosszan folytathatnánk a sort, hiszen rengeteg különféle párna megtalálható kínálatunkban! Szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat, próbálják ki és találják meg a tökéletes a párnát nálunk! 

A párnák között weboldalunkon is lehet böngészni: https://szilagyibutor.hu/alvasstudio/alvaskiegeszitok/parnak.html

Oszd meg ismerőseiddel!
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem